IT2030 Webinar

Hoe optimaliseer je het
internationale IT inkoopproces?

5 november 2019
11.00 – 11.40 uur

Hoe speelt jouw organisatie in op de Internationale IT Procurement uitdagingen?

Hoe koop je de nieuwste hard- en software nu het meest efficiënt in? Dit is een vraag die veel internationale organisaties zichzelf stellen. Een efficiënte inkoop door middel van internationale digitalisering en automatisering. Wie wil dat nou niet? Logisch, want een duidelijk, gestandaardiseerd E-Procurement systeem levert behoorlijk wat besparingen op. De uitdaging: waar begin je nou eigenlijk?

 

Het optimaliseren van jouw internationale inkoopproces kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Het vinden van betrouwbare leveranciers voor elk land, het coördineren van leveringen naar de verschillende locaties of het onderzoeken of er ruimte is voor internationale standaardisatie zijn slechts enkele voorbeelden. Tóch kom je met een paar kleine stappen al ver in de goede richting.

Sprekers:

Wesley de Jong
dennis veestraeten

International Business experts van Bechtle

Wesley de Jong, International Account Director
Dennis Veestraeten, Enterprise Accountmanager

Wat je kunt verwachten?

Tijdens dit webinar geven de International Business experts van Bechtle en ARP tips en tricks hoe jij als internationale organisatie het beste je IT inkoop processen optimaliseert. Je ontvangt concreet advies en inzichten die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Wat wordt er besproken tijdens het webinar?

 

  • Hoe kan je het inkoopproces optimaliseren door E-Procurement?
  • Hoe kun jij besparen op onnodige IT spend?
  • Hoe krijg jij grip op jouw internationale uitgaven?
  • Hoe richt jij je pricingstrategie in voor een efficiënte IT inkoop?
  • Welke impact zal Brexit hebben op jouw internationale IT budget?

IT2030 Webinar

Download ook de infographic!

Download ook de infographic “bespaar kosten op jouw inkoopprocessen middels inkoopconsolidatie”. Gemiddeld kost het een organisatie ongeveer €600 – €1200 aan interne kosten om elke IT leverancier te vinden, ermee transacties uit te voeren. Dit zijn kosten waarop elk bedrijf veel zoukunnen besparen.

 

De infographic “Bespaar kosten op jouw inkoopprocessen middels inkoopconsolidatie” geeft een duidelijk beeld hoe jij kunt besparen op inkoopkosten, welke huidige problemen er bestaan binnen het inkoopproces van de bedrijven en hoe het algemene IT budget wordt besteed binnen Europese bedrijven.