IT Trends 2030

Organisaties staan voor nieuwe uitdagingen om een visie en IT beleid te ontwikkelen. Hoe zorg je ervoor dat je toekomstbestendig bent en klaar bent voor IT oplossingen in 2030? Ontdek nu de toekomstige trends en ontwikkelingen op dit kennisplatform van IT 2030.

future it

Laatste blogposts:

bekijk alle blogposts »

Hoe Computer Vision de veiligheid van burgers en werknemers ondersteunt.

Door de opkomst en verspreiding van het COVID-19 virus hebben we snel moeten schakelen. We moeten afstand houden van elkaar, mondkapjes zijn verplicht in bepaalde zones en er is een maximum aantal mensen toegestaan in één ruimte. Hoe zorg jij er voor dat jouw werkplek veilig is en dat alle regels worden nageleefd?

 

Lees verder »

Hoe hoog ligt de werkdruk van de  IT-manager? 

Om meer tijd vrij te maken voor innovatie en transformatie, zal er iets moeten veranderen op de IT-afdeling. Als de trend van nu zich de komende jaren voortzet, blijft er een groot personeelstekort. En dat terwijl IT juist steeds belangrijker wordt. Hoe ga jij om met de vele veranderingen?

 

Lees verder »

Zo haal jij meer uit je bedrijfsdata met BI.

Dankzij de digitalisering is steeds meer informatie beschikbaar. Van de totale omzet tot salarissen van je werknemers: je organisatie slaat het allemaal ergens op in grote gegevensbestanden. Hoe maak je dit inzichtelijk? En wat kan je er eigenlijk mee? Slimme BI tools helpen jou hiermee.

 

Lees verder »

Kennisbank

Whitepaper

Van papier naar digitaal

 

Digitalisering, flexwerken en strenge beveiligingseisen. Klinkt het bekend? Continue innoveren en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen is dan ook key om bij te blijven in de markt.

Trendrapport

Shadow IT, wat is het en wat kan je eraan doen?

 

Shadow IT is de nachtmerrie van elke IT-manager. Maar waarom? Als er software of hardware wordt gebruikt die niet compatibel is met de IT-afdeling, kan dit leiden tot datalekken. Uiteindelijk is het moeilijk om de oorzaak van een dergelijk datalek te achterhalen. Het is geen verrassing dat Shadow IT steeds vaker voorkomt.

Whitepaper

Optimalisatie van jouw inkoop (proces)

 

Gedurende inkooptrajecten passeren vele facetten de revue welke direct invloed uitoefenen op het algemene bedrijfsresultaat. Indien een inkooptraject op een efficiëntere manier wordt ingeregeld levert dit enorm veel tijdswinst op en de directe en indirecte inkoopkosten gaan hiermee omlaag.

Infographic

Papierloos werken

 

De gemiddelde medewerker verbruikt jaarlijks maar liefst 10.000 pagina’s papier. Dit is natuurlijk harstikke onnodig. Bespaar op papier en kosten door je kantooromgeving zo papierloos mogelijk te maken.

Infographic

Besparen op inkoopkosten

 

Gemiddeld kost het ongeveer €600 – €1200 aan interne kosten om elke leverancier te vinden, ermee transacties uit te voeren en de relatie doorlopend te beheren. Dit zijn kosten waarop elke bedrijf enorm veel zou kunnen besparen.

Ebook

Datamanagement

 

Een efficiënt datamanagement kan je helpen om al je beschikbare data in kaart te brengen. Maar ook in het beveiligen van je data, om externe risico’s te vermijden. Hoe kan je dit zo goed mogelijk inrichten en waar moet je mee rekening houden wanneer je jouw data gaat managen en optimaliseren?

Infographic

Datagroei

 

Data is het kloppend hart van een organisatie. Het groeit jaarlijks in een snel tempo, maar hoe houd je dit bij? Deze exponentiele datagroei brengt veel potentiële gevaren én kosten met zich mee.

Blog

Procesoptimalisatie

 

Welke onnodige kosten kun jij elimineren binnen jouw inkoopproces? En hoe? Het optimaliseren van bedrijfsprocessen is afhankelijk van verschillende factoren. Door een helder overzicht over de gebieden waarin jij als bedrijf verschil wilt maken, ben je al een goed eind op weg.